IRG

Rörinspektion

Med kunskap, kompetens och lång erfarenhet kring rörinspektion, flödesmätning och högtrycksspolning hjälper de kunderna att effektivisera sina ledningsnät.

Hemstädning Göteborg

Hemstädning

Inte vilken städfirma som helst
Boleva startade 2008 och har sedan starten satsat på att hålla hög kvalité som både arbetsgivare och leverantör av städtjänster.

Lerkils båtvarv

Båtliv

Sverige har, med en av världens största skärgårdar samt många sjöar och kanaler, utmärkta förutsättningar för båtliv.

Hus i Italien

Hus i Italien för 1 euro

Det har varit en massa hype i nyheterna nyligen om små samhällen i Italien som säljer fastigheter för så lite som 1 euro. Nya samhällen följer projektet varje månad. Så är det sant? Kan du verkligen köpa din drömvilla i Italien till priset av en espresso? Svaret är ja och nej.

Världens bästa restauranger

10 världens bästa nya restauranger

Från mexikanska rätter med fantastisk utsikt över hustaken i London till etiopisk mat i upstate New York, Medelhavskreativitet i Bangkok till en Texas-inspirerad grill i Hong Kong, många av de mest spännande nya restaurangerna som öppnar i år tar sin ledtråd från globala rätter.

Hus på resande fot

Hus på resande fot

Husbilsliv har varit en växande trend bland bohemiska digitala nomader under det senaste decenniet, men i framtiden när människor börjar resa igen kan det romantiska hippiefordonet i allt högre grad ersättas med ultramoderna mobila hem.

Personlig datasäkerhet

Personlig datasäkerhet 2021

Internet har blivit ett utrymme med skadliga länkar, trojaner och virus. Dataöverträdelser blir allt vanligare och användarna är mer utsatta än någonsin tidigare. Här är våra topp 10 cybersäkerhetstips för dig.

Fastighetsskötsel

Fastighetsförvaltning

Behöver din bostadsrättsförening också en samarbetspartner som arbetar hårt för att ge dig en trivsam in- och utomhusmiljö. Hur vet man vilka som är bra och täcker behovet.

STX 2

Hästtransport

Hur transporterar du din häst och dig själv på vägarna? Kanske vore en ny hästlastbil något för dig, se nya fina lösningar här.

Lax i ugn med grönsaker

Gourmetfisk

För dig som vill äta kvalitetsfisk och samtidigt bidra till ett sundare hav och hållbara fångstmetoder? Levererad kvalitétsfisk direkt till din dörr!

Webbyrå

Webbyrå

Det finns mycket man kan förmedla på en hemsida. Men kanske är sättet som det förmedlas lika viktigt. Eller med andra ord inte tappa de som kan vara intresserade av webbplatsens budskap.