Hemstädning

Januari 2022
Hemstädning Göteborg
Dela artikeln:

Boleva

Inte vilken städfirma som helst

Boleva startade 2008 och har sedan starten satsat på att hålla hög kvalité som både arbetsgivare och leverantör av städtjänster.

Ända från start beslutade Boleva att medarbetarna skall kunna försörja sig och skapa sig ett bra liv, oavsett bakgrund och grundförutsättningar. Därför har de anställda kollektivavtal, kostnadsfri företagshälsovård, tjänstepension, försäkringar och heltidsanställningar.

Genom att medarbetarna stannar länge och trivs på företaget har de hunnit att få med både ordentligt med utbildning och motivation för att kan prestera på topp hos kunderna.
Hos Boleva är medarbetare lika med samarbetare vi har valt varandra med omsorg och vi sätter stort värde på vår fina företagskultur.

Med moderna metoder, yrkesstolthet och hög kompetens skapar Bolevas medarbetare Ren hemlängtan för kunderna varje dag. De utvecklar ständigt städkvaliten och metoderna blir alltmer sofistikerade.

När de städat har de noggranna genomgångar med medarbetarna där de granskar både städresultat och mjuka värden. På så sätt uppnår de ett kontinuerligt ett mycket bra städresultat.

Analys, rutiner och utbildning är självklarheter för Boleva, men lika viktigt är en inkluderande företagskultur, ett gott arbetsklimat och gemenskap.

Tack vare engagerad och proffsiga personal har Boleva verkligen blommat ut när det gäller hemstädning i Göteborg och resultatet återspeglar sig i att kunderna får högklassig städning bästa, varje gång.

Hemligheten – som är lika glasklar som självklar – ligger i att alltid vara omtänksam, uppmärksam och ordningsam.

Prova Hemstädning från Boleva och du kommer att förstå!

Shopping Basket