Hästar på väg

februari 16
Dela artikeln:

STEPHEX Hästlastbil

Hästlastbilar från Stephex Horsetrucks, marknadsledande när är det kommer till design och konstruktion av hästlastbilar. Kingsröd är generalagent för Stephex groups produkter vi erbjuder ett brett utbud av b korts hästlastbil, hästtransporter, groomsuite och de lyxiga husbilarna. Varumärkena som ingår är funktionella AKX, ikoniska STX  eller lyxiga KETTERER, se C korts hästlastbil.

 

STX hästlastbil

Den ikoniska, stilrena STX har slående konturer och en djärv attraktiv design. Byggd på Mercedes-, Scania- eller Volvo-Chassi erbjuder STX flera alternativ för att transportera upp till nio hästar under de absolut bästa förhållandena. Tack vare sin rymliga, högteknologiska interiör blir livet i din STX bekvämt tryggt och enkelt . Det är bara att konstatera att STX står i en genre för sig själv gentemot konkurrenterna på marknaden.

 

KETTERER

KETTERER är Stephex Horsetrucks flaggskepp och tillhör högsta premiumsegmentet, dess innovativa teknik och ikoniska linjer är anledningarna till att KETTERER hästlastbil är så unik. Med KETTERER reser ni med alla moderna bekvämligheter,den lyxiga utrustningen och moderna fordonstekniken håller högsta kvalitet och alla detaljer är tillverkade med omsorg. Ketterers kvalitet och exceptionella design står helt i en klass för sig själv. KETTERER säkerställer hög säkerhet, komfort och lyx för både dig och dina hästar.

 

AKX

Med en AKX hästlastbil får du komfort och kvalitet till en rimligt pris. AKX står för funktionalitet design med flera attraktiva lösningar även för sadelskåp. Med modern fordonsteknik genomtänkt bodel för att maximera att passagerare och hästar får den komfort som krävs för att resa med optimal säkerhet och komfort. AKX är byggda på ett Mercedes-chassi och rymmer mellan fem och nio hästar. -Din AKX blir snart din oersättliga följeslagare.

Se Video

Shopping Basket